Sivun näyttöjä yhteensä

29. syyskuuta 2009

Liian vaikea kysymys

 
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ks. R. Gordon Wasson: Soma. Divine Mushroom of Immortality. Ethno-mycological Studies No. 1, Harcourt Brace Jovanovich, Inc. (Library of Congress Catalog Card Number number: 68-11197. Printed in Italy)

  Kongressikataloogin kaksi ensimmäistä numeroa tarkoittavat julkaisuvuotta, eli siis 1968.

  Koska tämä soma-sieni tuli tähän, niin epäilen että edellinen oli madonlakki (=lohikäärmesieni) eli psilocybiini, joka samaten kuuluu hallusinogeeneihin.

  VastaaPoista
 3. @ripsa

  Kuvan sieni ei ole soma. Tämän voi sanoa varmuudella, vaikka soman olemuksesta on vain arvailuja.

  Edellisen sienen nimeä en uskalla arvuutella. Suomalaisen psilocybiiniä sisältävän sienen luulisin tunnistavani. Myrkkysienet on hyvä tuntea. Ei tule sitten syötyä vahingossa.

  VastaaPoista
 4. Minkä takia Suomen kansa haluaa välttämättä kaataa Vanhasen? Mielletön ajojahti, lähes samanlainen kuin minuunkin päin ja lähes saivat elämän sillä, että jauhaavat ja jossittelevat.

  Kyllä niillä muilla vaan on purjeveneitä tullut kaverilta, vaimo viety golffaamaan kas kas kun ei tajunnut miksi, kultaketjuja ilmestynyt kaulaan kun on joku korisvalmentaja ja isoja autoja tullut kummasti....ja kummasti on raha vaihtunut lähes joka firmassa kuin siolta toisille mutta Vanhanen, joka aikoo panna jööt sellaiselle High Chapparrallille etsitään lampulla virheitä.

  Voi Matti: håll ut. Ovat rikkinäisiä ja täynnä vihaa. Se on vain sitä, etteivät ole oppineet että voi olla kunnolla. Kävi miten kävi sinä tulet menemään historiaan siinä että tahti muuttuu tämän ajan jälkeen joka tapauksessa. Historia on ohi kuten Hegel sen povasi. Mutta se ei ole sinun vika, ei minun vika - vaan vika on siinä ettei nähdä omia likapyykkejä mutta muiden kyllä.

  Voi hemmetti miten paljon painetta olet joutunut kestämään. Et kuole nytkään kun et ole aikaisemminkaan: ajattele, että olet vaarallisessa viidakossa ja elukat yrittävät hyökätä: sitä se on.

  Gorillas.

  Minä olen täällä, aika hoitaa sitten kun ei laita nenänsä vahingossakaan gorillaparveen ja niittten hienostokerhoihin. Varo siis sitä. tsemppiä ja kaikki menee hyvin.

  Gonatt herr Pääministeri, gonatt.

  VastaaPoista
 5. Kirja on noin 1000-sivuinen ja hyvin pedanttinen esitys siperialaisesta shamanismista ja etenkin ugrilaisheimoista.

  Soma on muistaakseni arjalaisperäinen sana, siis Intian arjalainen.

  VastaaPoista
 6. Miksi ihmeessä on poistettu, Kemppinen? Muistaakseni siinä luki vain: Mutta vastaus on helppo:kärpässieni.
  ...aah, hetkinen? Siis kirjoittaja on poistanut? Eikä Kemppinen, vai?
  Voiko kommentoija itse poistaa tekstejä blogista?
  Pekka S-to.

  VastaaPoista