Sivun näyttöjä yhteensä

20. heinäkuuta 2020

Pekka Vuori 5 TOSI NAINEN

Moni saattaa muistaa tämän naisen

oman kuulamörssärimme ainokaisen

Silloin lisää tukirahaa aina myönnettiin

mitä pidemmälle kuula työnnettiin

Manta oli  harjoitusten sisupussi

mielessä tosin myös aina rahapussi

Sitten hänen päässään joku muuttui

niin että Manta vimmatusti suuttui

”Enää halua en olla työntövoimainen

vaan nyt sutjakka ja vetovoimainen!”
                          🧘‍♂️

    ARVOTUS
Suomi velkoihinsa hakee helpotusta
sillä tilanne on toivottoman musta
Apu saadaan nyt arvonimilaista
sen sääntöjä ei kansalaiset laista
Uuden tittelin voi kuka vain ostaa
ja näin tulevaisuuteen panostaa
Mies voi olla RUUKIN PATRUUNA
tai halvempi VARA-PATRUUNA
KOTINEUVOS on naisten kärjessä
äidithän ne  pitää miehet järjessä!


        TÄHTIVAlLMENTAJA
Suomen hiihtoa ei nyt kukaan nosta

hankittiin päävalmentaja Torinosta

Palkka muutakin kuin pelkkä spagetti

ja meidän taso nousee kuin raketti

Albertolla on nyt selvä päämäärä

sehän meillä oli ollut aivan väärä

Hyvä kunto, mutta tärkeintä on että

opiskellaan kemiaa ja lääketiedettä!

Voi, Suomi luopui tästä työn orjasta

tuli valmentajan pesti myös Norjasta


NAISEN MIEHUSTA

Aloitetaan tämä aivan alusta:

nainenkin voi olla mainosalusta

Joku voi pistää tämän pilaksi

Iida myi itsensä mainostilaksi!

Hän oli kaunis ja myös rintava

myyntimielessä myös hintava

Kaikki sujui hyvin ajan myötä

hei, tämä oli kannattavaa työtä!

Tuli myös rakentavaa kiitosta

sieltä Mainosmiesten Liitosta
   TÄYS KAPTEENI

Kun Lennu kuuli vaarin jutut sodista

metsään karkasi hän poikakodista

Elämään tuli monen monta vaihetta

ja joskus myös itkuun oli aihetta

Metsään asumaan hän lopulta läksi

ikioman metsämajansa pitäjäksi

Oli sen asumuksen suu risuinen

myös sen omistaja suurisuinen

Lennua kyllä pahoin älytettiin

kun poliisivoimat sinne hälytettiin

Hän oli äimänä ja ihmetteli miksi

hänet oli ilmoitettu sotilaskarkuriksi

Intin Lennu koki tosi miellyttäväksi:

hän heti sissikoulutukseen läksiNykyään Lennu kapteeni on kyllä

Pelastusarmeijan univormu yllä!


                         

25 kommenttia:

 1. I. Hallantie (ruumiinlämpö 36,8 C)maanantaina, 20 heinäkuuta, 2020

  Huhh...

  VastaaPoista
 2. Nyt, Kemppi! Ei enää lisää Pekka Vuorta, eikä kehuskelua omasta erinomaisuudesta! Palataan pohtiviin postauksiin ja kommentteihin! Edellä mainittiin, että olet "paras bloginpitäjä" ikinä, pysy siinä! Käyntejä on 11,5 miljoonaa, blogin on aika "ryhdistäytyä"! Olet lähes ainoa "toivo" täällä facessa. Luotamme Sinuun ilman ansioluetteloakin. Riuskin terv. Pekka S- to.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa blogi-isäntä tahtoo vähän irrootella jotta taas jaksaa muutakin..

   Poista
  2. Olen lievästi samaa mieltä.
   Älylaitteellani on vierekkäin pikakuvake Kemppisen ja sen yhden Vihavaisen blogeille. Kun Vihavainen meni sekaisin ja rupesi jauhamaan seuraajineen ihan sitä ihteänsä, Kemppinen on ollut päivän pelastaja.
   On kyllä jännä miten oppineitten miesten sivistystasossa voikin olla niin suuri ero!

   Poista
  3. "Kun Vihavainen meni sekaisin ja rupesi jauhamaan seuraajineen ihan sitä ihteänsä, Kemppinen on ollut päivän pelastaja.
   On kyllä jännä miten oppineitten miesten sivistystasossa voikin olla niin suuri ero!"

   En minä Kemppistä ollenkaan noin kovasti tuomitsisi. Hän nyt vain on pakon edessä poliittisesti korrektimpi, mutta en lainkaan epäile hänen kykyään itsenäiseen ajatteluun. Päinvastoin, ihailen laajaa tietopohjaa ja kykyä pöyräytellä sieltä yllättäviäkin yhteyksiä ja näkökulmia.

   Kannattaa muistaa, että elämme nyt (taas) kielletyyjen sanojen, kiellettyjen mielipiteiden ja yhden "suvaitsevaisen" ideologian aikaa. Ja suvaitsevaisuuden keskeisin lähtökohtahan on täydellinen nollatoleranssi kaikelle sen omasta ahtaasta opista vähänkään poikkeavalle.

   Kyllä siinä blogistinkin kannattaa pysyä kaidalla tiellä tai käy niin kuin Vihavaiselle, jota jokaisen ohikuljan - sivistystasosta täysin riippumatta - on huitaistava ohi mennessään osoittaakseen oikeamielisyyttään.

   Laumamielipiteestä poikkeamien vaatii tänä uuden inkvistion aikana melko paljon. Mutta tätäkin olen kyllä näissäkin blogeissa ollut havaitsevinani.

   Ajatuksia herättäviä juttuja, kiitokset niistä.
   Poista
  4. Matias heittelee suuria sanoja muttei koskaan esitä mitään perusteita näkemyksilleen. Niinpä häntä ei kannata ottaa vakavasti, ja keskustelu on mahdotonta.

   Poista
  5. Niinpä, sinä et juuri omistasi poikkeavia mielipiteitä suvaitse.

   Poista
  6. "Matiaksia" on vähintään kaksi tännekin "perus"evankeljumiaan levittämään lähetettyinä. (Tarkkailkaapa "Matiaksen" kommenttien, yleensä samalle vakiokirjoittajalle tyypilliset "sormenjäljet" mielessänne; täsmäävätkö?)

   Poista
  7. ""Matiaksia" on vähintään kaksi ..."

   Olen huomannut saman: minä, Matias K. ja toinen, jonka nimimerki on pelkkä Matias.

   Mutta henkilöt eivät liene tässä oleellisia. Kannattanee mieluummin ottaa kantaa itse asiaan ja argumentoida sen ympärillä.

   Ad hominem - puoleen turvautuminen katsotaan usein tappion merkiksi, kun argumentkt ovat loppuneet. Vähän niin kuin Hitler-korttikin.

   Pysykäämme siis tiukasti wanhan Vennamon viitoittamalla asialinjalla. 🤓
   (Otto Wille Kuusisen linjalla porukkaa onkin edelleen yllinkyllin.)

   Poista
  8. Väität, "Matias" että on kiellettyjä sanoja ja mielipiteitä. Millaisia? Kuka on kieltänyt? Missä? Onko säädetty uusia lakeja? Onko ennakkosensuuri voimassa, kuka sitä pyörittää ja millä valtuuksilla?

   Ei se ainakaan sinua koske, eduskuntaankin on ajatuksillasi valittu monta klooniasi.

   Matias ei ole oikea nimesi joten olet yhtä anonyymi kuin muutkin anonyymit. Jos sinulle vastaisi oikealla nimellä, saisi todennäköisesti kavereiltasi tappouhkauksia.

   Poista
  9. Sen joka itse tunkee olkinukkeja kaltevalle pinnalle on turha vedota argumnentoinnin sääntöihin.

   Poista
  10. "Väität, "Matias" että on kiellettyjä sanoja ja mielipiteitä."

   Tämä menee nyt kummalliseksi jankkaamiseksi enkä ole varma, että blogi-isäntämme pitää moista suotavana.

   Joten vain pari vinkkiä:

   - Koko vihapuhesensuuri, jonka lakipohja puuttuu (vrt. Räsänen, Raamatun sitaatit ja Ritva Toiviainen, case Mäenpää ja lukemattomat muut.) Kannatan sitä, että todellisesta väkivaltaan yllyttämisestä rangaistaan, mutta en mielipidesensuuria enkä kuvitelluista ajatusrikoksista rankaisemista.

   - Tappouhkauksista: Voi hyvät hyssykät tätä vainoharhan määrää: Kaverini ovat vanhoja vaareja, jotka eivät ketään eivätkä mitään uhkaa. Mielipiteitä heillä voi olla. Jopa sellaisia, joita ei nykyisessä poliittisessa ilmastossa tulisi ilmaista.

   Mutta kuten sanottu, tämä jankkaaminen ei näköjään oikein etene mihinkään, joten nimettömät pysykööt minun puolestani rauhassa lujina uskossaan.

   Poista
  11. Teidän nimillänne ei nyt ole suurempaa merkitystä, vaan sillä, mitä ajatuksia esitätte.

   Poista
  12. Ei mitään vihapuhesensuuria ole olemassa. Case Mäenpää oli selvä rikos josta eduskunta puoluetoverien äänin päätti päästää tekijän pälkähästä. Persut politisoivat lainkäytön.
   Raamattu ja Taisteluni ovat kirjoja. Ne on kirjoitettu kauan sitten. Ne sisältävät tekstiä jonka siteeraaminen nykyaikana on kiihottamista kansanryhmää vastaan. Se että sanottu on sitaatti ei poista sanojan vastuuta.

   Poista
 3. "Kun Vihavainen meni sekaisin ja rupesi jauhamaan seuraajineen ihan sitä ihteänsä"
  Nyt kuule sivistystaso, peili esiin! Ja blogistihan kirjoittaa, mitä lystää. Seuraaja taas seuraa, mitä lystää. Mualima on avara ja ihmisen mielikin parhaimmillaan, kun on paljon nähty, luettu, koettu, ajateltu jne. Joskus se mieli on kiveräkin - ei sitä aina ymmärrä. Eikä blogi ole mikään tuutti. Haluaisin sanoa kukkopojista rumasti, mutta enpä sanokaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se rakki älähti?

   Poista
  2. "Se rakki älähti?"
   Kyllä tosiaan seuraan Vihavaisenkin blogia, mutta en juuri kommentoi. Mutta sinnekin on ilmestynyt kommentoimaaan ylimielisiä ja ilmeisesti nuoria kirjoittelemaan asian sivusta, kun tieto ja ymmärrys itse asiasta ei riitä. Sori siitä.

   Poista

 4. Tytti Tuppuraisen oikeusvaltio kelpuuttaa naiset armeijoihin ja tytöt varusmiestupiin. Vaan ei perhana ota meikää kertauksiin.

  Oikeusvaltio antaa oikeutta investoijille ja yhtiöille. Juridisille persoonille. WTO ja IMF käykööt otsikkosanoista. Suomi pötkii priimuksena Bryssissä kun on tota kokemusta, kun on meinaan ennenkin ollut. Sanoo Jannen pojanpojanpoika kpmdpwcbrotherusdeloittelaw:sta ja jatkaa. Charles Darwin ja Brontte sisarukset sijoittivat aikanaan rautatieboomiin ja menettivät. Isaac Newton ja John Locke sijoittivat kehitysyhteistyöhön Missisippikomppaniassa -ja hävisivät.

  Suomalaiset sijoittivat pääomien vapaaseen liikkuvuuteen. Ja kun ei ollut sijoittajasuojaa, menettivät.
  Investointisopimuksia ja lakitupien turvaa Kiinassa ja Venäjällä anelivat katutaistelujen räiskeessä vuorineuvokset ja oliko päämiehenä Tarja Halonen, oikeustieteilijä ja -taistelija.

  Että ei Juha Jokela eikä Timo Miettinen vaivaudu erottamaan kristillisiä ja rahallisia velvollisuusia/oikeuksia ruutupuhuessaan meikälle. Ja tytti jos toinenkin on niin sööttiä että.

  Uutisissa tiedettiin kuinka urbaani sijoitusasuntobuumi jatkuu ja jatkuu. Korot matalina ja stabiilisti lupaavat tuoreimmat iirot. Mikäpä on ajaessa sinkkuvapaus nuoria katiska-asumiseen ja häkkilintu-kotoonsa. Tuetkin Kojamonyrkillä leimattuja. Että ala kivuta rahapuun oksalle ylemmälle, eikös se Ahtisaarikin lauleskellut metsien siinnosta. Tarkoitti Indonesiaa.

  Aina surraa lantti toisin ja toisen matonalle kuin selväjärki sanoisi ja minkä korva seireeniksi kuulee, kirskaakin kohta U käännöksenä. Kun finanssivalvonta esteli asuntoluototusta, panivat pankit ja fakiirinsa korkokoukuun tollasta 7 vuoden 7 prosentin (per vuosi) matoa. Korkotuote, varma varmaan. Mutta olikin takauspalkkio kun sitoutui -huomaamatta- sen Fordin ja UPM:m sekaan sotketun indonesialais tehtaan takaajaksi.

  Pajatsorahan tarjosi pelin järjestäjä eli jokamieskin pääsi ikioman korttitalon tellingeille heti, ihan kuin paalupaikalle meikäkin. Henrik Kuningas lopetti pankkiiriliikkensä kun asiakas sai rahaa vilkaisemattakaan kansantalouteen.

  Oli vaihdettu finanssioppikirjat ja vaurastumisen elinkeinokulttuuriset arvot. Ihan vaan fyrkaksi. Mitäs, voihan sitä toki iisimminkin digittää.

  Homma pohjasi luottoluokittajien vippastulkintaan pitää korkotuottoa rikkaille edes tällaisen luottotappiotolkun nimissä CDS.

  Kun nyt keskuspankit kapaloivat yrittäjiä mustelmilta, niin vihdoin 2020 EKP lupaa ruveta ostamaan firmojen velkakirjoja eli siis takaamaan nuo 7 vuoden kikkapaperit. Niiltä putosi pikkutekstiriskinsä, eli markkina katosi. Siksi taas Bentleyn keula kohti urbaaneja uusslummituksia ja kun tellinkielementit ketjuissa kohdallaan, niin rahaa sisään ja nuorperheitä. Perhe on sinkkua parempi ja maahanmuuttajaperhe paras, lukee Maserattimies ministerien naamoista, meikin altakin. Ja antaa palaa.
  Jatk.

  VastaaPoista
 5. Jatk.
  Vaikea näitä on kuvata -jos nyt kyllin tietäisinkään. Mutta kerronpa kun näin Vaajakosken kanavalla sulkualtaassa tällaisen upean sarmaste-jylhä parin reaktio- ja toimintatarmossa.

  Vene ei ollut ihan uljaimpia. Ja kun rouva kääri sätkää ja mieskin pani palamaan, niin tiesin keitä. Pelittäjäfirmojen rönsyähän he. Alemmista alihankintaportaista, koneurakoitisija ent-kuski ; tai ulkovalkoVenäjältä duunarien tuoja majoittaja ja mitä.

  Älysin viittilöidä tervehdystä, mies vastasi, vähän mahakas kuten tuolla portaalla pitää. Ei siis germaanissolakka kuten eläke- ja pankkirahojen kerrostumissa näpelöivien kpm..aw luovissa kerroksissa liikuvat jaguaarit. Vastasi tervehdykseeni ja hyvän matkan toivotukseeni. Naisystävänsä oli tosi piukka trimmi pakkaus bikineissä. Hyvää kesää heille.

  Toisen samanmoisen kapitalismin voimamiehen löysin hetkeä myöhemmin. Vaajakosken hiomon perustajaisän kivestä loisti James Salvesen. Tullut Norjasta 1855 ja kuollut Skotlannissa.

  Mikä teatteri-ilta se olikaan, ja edellinen ilta varsinkin. Harjulla Kansanteatteri piti adoptiovanhemmille vastaanottoa ja ihan kääntyi kesäkisa komediaksi. Eivätkä Suomen Ateenan lahoamaan jättämät lava- ja penkkivarusteet älyä pidätelleet. Naurussa oli pitelemistä ja asia vapauttava: Jyväskylän matemaatikosta irtosi Kullervo harjulle ja ihan näköisenä kirves ja Boriksen jussitukka, Galen Kallelan maalauksen tuoreutus. Tai ennustus.Jukka Sjöstedt

  VastaaPoista
 6. Perhanan nimettömät.

  Numeroikaa edes itsenne. Eihän teidän puheistanne mitään tolkkua ota, kun itsenne kanssa täällä väittelette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettäjotta niinettä mitäettä, ottiatuota?

   iihoo K. nro 600000957

   Poista
 7. Tännekin on näköjään rekrytoitu roskaväkeä ja politrukkeja räyhäämään oikean opin puolesta vääriä - viharikollisia - mielipiteitä vastaan. Harmin paikka.

  VastaaPoista