Sivun näyttöjä yhteensä

3. huhtikuuta 2006

Lipposen patsashanke

Puhemies Lipposen patsashanke on edennyt. Kuten muistettaneen, kilpailusäännöissä edellytettiin näköisveistosta ja uimarin - vesipalloilijan uran huomioon ottamista.

Voittanut ehdotus on nähtävillä kokoelmassa "Polynesia", sisäänkäynti Trafalgar Squaren puolelta.

Taustoista ks. lähemmin esimerkiksi Diamond, Jared: Romahdus (Terra Cognita 2006):"Kuitenkin kulttuurilla on taipumus riistää ympäristöään ja tuhota se, jolloin kulttuurin olemassaolon perusteet järkkyvät. Pahimmillaan tuloksena on ekosidi, kulttuurin ympäristöllinen itsemurha." Esimerkki tästä on Pääsiäissaaren kultuuri. Siellä olivat tunnetusti pelit seis, kun ensimmäinen eurooppalainen harhautui seudulle 1700-luvulla.


Ai niin -

http://www.hotspot-locations.com/

Lontoossa oli yli 100 Hot Spotia, esimerkiksi Starbucksin kahviloissa, joissa espresso on kaikesta huolimattas hyvää. PC:llä 11 asetusta Conncetions-valikosta, Applella ei mitään tai Airportin kuvakkeesta "Avoin verkko".

Hotellissa siis sanottiin, että ei ole Internetiä eikä tule, mutta huoneessani löysin naapurihotellin Radisson) avoimen verkon, jolla paukutteli pois tiehensä.

Niin aina

4 kommenttia:

  1. Kyllä siinä näköä on, ei kuin laivaan vain, mutta tötterö mukaan, jotta kansalainen voi patsasta ohittaessaan retorisesti virkkoa: "Mitä tötteröpää?"

    VastaaPoista
  2. Älä hyvä mies ota tuota. Se tuo huonoa onnea...

    VastaaPoista
  3. Tämä on kyllä parasta Kemppistä. Patsaan veistäjän taiteellinen ote on ollut ajatonta ja siten vuosisatoja kestävää. Yhdennäköisyyskin on osattu ottaa riittävästi huomioon kuitenkaan tinkimättä taiteellisesta vapaudesta ja ilmaisukyvystä.

    VastaaPoista