Sivun näyttöjä yhteensä

22. joulukuuta 2006

Extra!


BBC tänään illalla Bachin neljä tunnetuinta kantaattia. Gardner ja Monteverdi Choir

Video ja stream + iPod

http://www.bbc.co.uk/radio3/classical/bachcantatas/

Katso linkeistä vähän laajemminkin BBC:n klassista joulumusiikkia.

Sorry - käsitin vasta kuoron uutiskirjeestä (e-mail), että noin on - konsertti tulee livenä. Ajaksi on ilmoitettu

7:30 -9:30 (GMT)

2 kommenttia:

 1. Watch videos of four Bach cantatas
  performed by the Monteverdi Choir and English Baroque Soloists in a concert recorded at London's Cadogan Hall on 18 December.

  The videos of the four cantatas will be available here until 5th January 2007 and you can listen again to the complete concert, including presentation, as broadcast on Performance on 3 until 29 December 2006.

  kuuntelen juuri

  VastaaPoista
 2. Hei Jukka Kemppinen. Siskoni Riitta on Monteverdi Choir@Orchestra Ltd:n toimitusjohtaja ja autan häntä varainhankinnassa ja markkinoinnissa. Sir John Eliot Gardiner johtaa koko laitosta Isabella-vaimonsa kanssa ja Monteverdin Board of Trustees yrittää pitää yhteyttä korporaatioihin ja kantaa osaltaan vastuun taloudesta. Haluaisitko tulla mukaan tavalla tai toisella? Sir John Eliot kirjoittaa parhaillaan kirjaa Bachista ja ajattelin, että teillä saattaisi olla paljonkin puhuttavaa. Seurasin viime kesänä Monteverdin Promsien konsertin harjoitukset Royal Albert Hallissa ja illalla tietenkin konsertin. (Sitä ennen kuuntelin oven takana viiniä juoden, kun Oramo johti birminghamilaisia). Uskoisin, että Riitta voisi esitellä teidät toisilleen ja voisit tulla kuulemaan kokoonpanoja. Ehkä verkostoissasi olisi yrityksiä tai yhteisöjä, jotka olisivat kiinnostuneita yhteistyöstä Monteverdin kanssa. Monteverdi on saamassa uutta graafista ilmettä ja taiteilija on suomalainen Manu Koljonen. Virittelemme siis verkkoja ja kutsumme Monteverdistä kiinnostuneita ihmisiä messiin eri puolilta maailmaa.
  Olen ollut ihailijasi vaikka kuinka kauan, leikkelin Hesarista kolumnejasi ja olen siteerannutkin sinua yhdessä kirjassani. Meinasin kerran pyytää sinulta nimikirjoituksen, mutta sitten ajattelin, että en minä sillä mitään tee, luen mieluummin tekstejäsi - istuit käytävän toisella puolella lentokoneessa matkalla Helsingistä Jyväskylään. Tästä on jo useita vuosia.
  Jos olet kiinnostunut Monteverdi-yhteistyöstä, yhteystietoni ovat nettisivuilla:

  www.kolumbus.fi/ullamaijarouhiainen/

  VastaaPoista