Sivun näyttöjä yhteensä

28. heinäkuuta 2012

Tänään ei muuta

Katson olympialaisten avajaisia.

Aivan uskomatonta!

Palataan asiaan pyhäaamuna. Ei tähän pidä kirjoittaa mitään sekaan.

4 kommenttia:

 1. paitsi, vanha urheiluhullu maailma, ikuisine Berliinin avajaisineen.

  VastaaPoista
 2. Upeat avajaiset Kemppinen, mutta älä anna kulissien hämätä ja sokaista Sinua? Kaikki ei kestä urheilussa päivänvaloa. Kiina tulee ja jyrää. Jamaika tulee ja jyrää. Afrikan tietyt maat tulevat ja jyräävät. Miksi? Lääketiede on siellä mukana valtiovallan tukemana huippu-urheilussa toisin kuin meillä. Vaikeata on täällä pohjan perukassa, kun se Seppänen tulee kusipurkkeineen heitettyäni veteraanina Porin stadionilla 75 metriä. Hmmm. Miten meidän huiput!? Ovat testeissä kuulemma koko ajan! Eräs ystäväni treenasi 1970-luvulla Tukholmassa. Hän kertoi, että kun kundit olivat punttisalissa Ricky Bruchin kanssa vetivät Miranol-lippikset päähänsä ja pensselisudit käsiinsä, kun testaajat oli päästetty lukittuun tilaan: "Ei-eij me tiedetä mitään, ei ole ketään urheilijoita tänään näkynyt, ollaan vaan maalareina täällä!" Kaikki ei ole, miltä se näyttää kuten Kemppinen kokemuksestaan tietää. Aineiden merkitystä toki liioitellaan, mutta niiden avulla voit kiistatta vetää kovempaa treeniä kuin ilman niitä, koska palautuminen kovasta treenistä nopeutuu ja voit käydä treenivaiheessa useammin korkeammalla. Täytyy toki muistaa, että ne jotka voittavat ovat tehneet kovaa duunia voiton eteen ja ovat kyllä teknisestikin lajinsa huippuja. Doping on lopulta vain, krööh, pieni apuväline. By the way: Hienoa lukea pakinoitasi ja kolumnejasi. Olin ihan järkyttynyt, kun pidit Lontoon kisojen avajaisten takia välipäivän!? Toivotaan, etten tällä taustoja valoittamallani pätkällä pilannut mielenkiintoasia näitä kisoja kohtaan? Eiköhän ne voittajat ole kuitenkin voittonsa ansainneet?

  VastaaPoista
 3. Paradoksaalista: Se, joka on voinut harjoituskaudella käyttää palautumiseen dopingia, on taatusti treenannut aamusta iltaan kovemmin kuin kukaan muu! Eikö hänet pitäisi kuitenkin palkita eikä rangaista? Miten Kemppinen suhtautuu tähän Themisin miehenä? Miten ylipäätään suhtaudut urheilun dopingiin, jota sponsoroidaan niin väkevästi, että valvojat ovat aina askeleen perässä? Onks se Virolainen muuten taas siellä keihäsvalmentajien paikoilla Lontoon stadionilla? Sinulla on meidän fudisjoukkueen mielestä paljon parempi kynä kuin Virolaisella! Mutta kerro Virolaiselle terveisiä, jos tapaatte - kyllä me hänenkin pakinoitaan luetaan innolla!

  VastaaPoista
 4. Ylen selostajat pilasivat avajaisohjelman onnistuneet osat (lastensairaala/satuosuuden loppuun) puhumalla päälle liikaa ja väärää; kunnes muistivat ohjaajan toiveen liian puhumisen välttämisestä.

  VastaaPoista