Sivun näyttöjä yhteensä

29. heinäkuuta 2012

Eikä edelleenkään

Ei edelleenkään kirjoitusta.

Milloin sitten?

Ehkä pieni lomailu tekisi lukijoillekin hyvää?

18 kommenttia:

 1. .....vaan päästä meidät Kemppisestä...

  VastaaPoista
 2. Minulle lomailu on Tyhmyrin, Kemppisen ja Henri Myllyniemen lukemista, Krugmaneista ja IMF:n rapsoista puhumattakaan.

  VastaaPoista
 3. porvarillisuus (enkä puhu politiikasta) tarvitsee kapinansa pysyäkseen voimissaan. ymmärrän täysin.

  VastaaPoista
 4. Karjalaispoika voisikin nyt kertoa mistä ja kenen kirjasta hänen Lenseä nummi -sitaattinsa oli. Kun täällä ehdoteltiin Huovista ja muita hyviä vanhoja, mutta minun erehtymätön kielikorvani kuuli tekstissä nuorehkon amatöörin huojuvan äänen.

  VastaaPoista
 5. Tämä vaikuttaa menevän jo lukijoiden kiusaamisen puolelle.

  Oi, miksi näin?

  VastaaPoista
 6. Tämä vaikuttaa menevän jo lukijoiden kiusaamisen puolelle.

  Oi, miksi näin?

  VastaaPoista
 7. Ihmettelinkin. Ei kommentteja: Lähetä kommentti.

  Samaa mieltä. Pieni loma kirjoittamisesta (ja mieluummin koko tietokoneesta) tekee hyvää.

  Niinpä en häiritse enempää.

  VastaaPoista
 8. Oman tilansa tajuaminen on kamalinta mitä voi sattua. Juuri käänsin sivun 534 auki. Lähestytään Nuijasotaa. Einar Juva ei siisti ei sivuuta, vaan panee suoran sitaatin lähteistään.

  Klaus Fleming oli kerrankin Uplannissa (laamanni sielläkin välillä) puhumassa Sigismundin (kat. ; ei-lut.) puolesta ja väki vastasi ylimykselle, jonka totesivat puhuvan ymmärryksensä mukaan, että hänen mieluummin olisi pitänyt "katsoa, kuinka hän karsii ruumiistaan täit ja muun lian, joka hänen puolisoaan usein tympäisi".

  Sitä vaan että pissipotan korjaajat ja klapien kantajat tiesivät. On jäänyt jokunen muistiinpanokin. Meno oli Uplannissa kuin Pariisissa ennen Ranskan Vallankumousta. Jengi teki cabareeta ja elehti pitkin markkinapaikkoja kunnes pystytti giljotiintit ja tuikasi kartanot tuleen. Ja minut kun oli lahjottu laudaturien houkutuksin tietämään historiakin hienostuneemmin. Kun tällaisia paljaaksipaljastumisia kohtaa alvariinsa, niin parasta kai olisi vaihtaa viihteelle -mitään kuitenkaan voi oppia saati osata. Onneksi huvi pitkästyttää.

  Se puoliso oli Ebba Stenbock. Nyt olisi paikallaan että jotkut
  backoffice lähetit ja konttorirotat ottaisivat vuotovuoron. Teknokraattipiiri tuntuu pitävän salat sisässään (kullakin alalla) ja niin säilymme lapsosen luottavaisuudessa, mitä animal spirit
  ekonomisosiologi ja myytintajuaja Robert Shiller äsken päivitteli. Että kumma kun aikuiset ihmiset eivät ota selvää institutionaalisista elinehdoistaan. Vaikka viimeisin neuroihme tahi higggs mieliä kiihottaakin juuri itsemme perusjuurena. Että olisi niitä lähempänäkin kuten ihka omissa -eikun yhteisssä- luulemissamme. -Älä pitkään anna rauhaa, JK.
  Jukka Sjöstedt

  VastaaPoista
 9. Uskon. "Mutta eihän tässä saa unta", ellette etukäteen ilmoita milloin lomailu loppuu.
  Leppoisaa oloa.

  VastaaPoista
 10. Oli rapu aamulla verkon alapauloissa. Noin 21 cm. Ja 3 toutainta.
  Yöllä istuin 00.00-02.30 terassilla kuuntelukatselemassa salamointia ja ukkosta. Olipa upea show. Pysyttelivät tunnin pään yllä. Huumenuorten ja kannattajiensa olympialaisten avajaisetkin jäivät toiseksi. Tosin niitä en edes katsonut säälistä. Josko tuota Chivasia nyt ottaisin....

  VastaaPoista
 11. Jos et julkaise blogimerkintöjä, niin lukijat lukevat odottaessaan muita blogeja.

  VastaaPoista
 12. Mutta kurkku suorana huusin eilen ranskalaisten poikien puolesta miesten vapaauinnin viestissä! Oli kyllä mahtavan jännä loppukilpailu, tuollaiset yllätysvoitot tuovat juuri sen suolan ja mausteen kilpailujen katsomiseen

  VastaaPoista
 13. Ihan hyvä. Omalla lomalla en lukenut kolmeen viikkoon tätä blogia. Nyt on hyvä kiriä kiinni, kun ei uuttakaan pureskeltavaa tule.

  VastaaPoista
 14. Älä Kemppinen väsähdä!
  Olen tähän mennessä tehnyt olympialaisten maailanennätyksen - ei pätkääkään kisojs, pelkkää pornoa netistä.

  VastaaPoista
 15. Hei, nyt kyllä...


  MHI

  VastaaPoista
 16. Milloinka, ah milloinka...?

  VastaaPoista
 17. Toivon, että tauko virkistää!
  Minulle tämä sopi juuri parhaaseen aikaan.
  Keskitalvella olisi ollut surkeampaa ilman päivittäistä inhimillisyyden tuulahdusta.
  Vointia ja terveyttä!
  -tr

  VastaaPoista