Sivun näyttöjä yhteensä

16. heinäkuuta 2019

SurkuNytkin, kuulennon merkkipäivän johdosta, saan ainakin muutaman viestin salaliittoon uskovilta. Kuulentoa ei koskaan tehty. Kuussa ei ole koskaan käyty. Esitetyt filmit ja todisteet ovat pelkkää huijausta.

Olen aivan samanlainen jankuttava ääliö kuin niin monet muut. Luen Plutarkhoksen kahden tuhannen vuoden takaisesta kirjasta hienonhienoa tekstiä vieläkin vanhemmista ihmisistä ja jatkan: trumpismissa ei ole mitään uutta. Kautta aikojen ja kaikissa kulttuureissa uskomattomimpien valeiden latelijat ovat menestyneet, useimmiten suurenmoisesti.

Kautta aikojen kaksi SS-miestä ja kaksi susikoiraa on riittänyt kahden tuhannen ihmisen vartioimiseen ja sortamiseen. Pyramidin rakentajat kuolevat aina nälkään tai nääntymiseen käymättä ruoskan heiluttajien kimppuun. 

John Brockmanin uusimmassa pikku kirjassa monet kokeneet tutkijat sanovat, kuten arvaakin, että tietoisuus on syvimpiä ratkaisemattomista arvoituksista, mutta yllättävän moni mainitsee myös suurten ihmisjoukkojen leppymättömän vihamielisyyden tosiasioita ja todisteita kohtaan. Tieteenvastaisuus on aina suositumpaa kuin tiede, paitsi sairaalan teho-osastolla.

On mieluisaa käydä saunassa. Kun silmäni ovat vähän sitä ja tätä, jo siitä tulee hyvä mieli, että tuossa noin 45 vuotta käyttämässäni yhtiön saunassa minulle on yksi ja sama, onko siellä valot vai ei, koska lihakseni muistavat niin hyvin kaiken. Löylyssä kun ei oikein voi pitää silmälaseja. 

Kylpiessäni mietin, miten paljon on kaikkea muuta, mitä en välttämättä tiedä tietäväni.

Kuivautuessani sommittelen iltasatuja aikuisille. Grimmit ja vastaavat eivät ole tarpeeksi julmia minun makuuni eikä edes H.C. Andersenin makeileva moralismi vedä vertoja yksityiselle ja julkiselle mediallemme.

Olipa kerran ihminen, joka sitten kuoli ja kummakseen huomasi päätyneensä iankaikkiseen elämään. Oli siellä, siellä jossain, tuttujakin. Etenkin oli sellaisia, joita ei olisi uskonutkaan.

Satumme sankari kysyi tyylikkään pitkäpartaiselta kauhtanan käyttäjältä, että tämäkö se nyt sitten on.

Puhuteltu työnsi ison irtokiven läpi siitä, missä hänellä olisi näyttänyt olevan rintakehä kylkiluineen. Ei siis ollut ruumista eikä kai ainettakaan.

Jotkut kvanttipuolen tutkijat ovatkin esittäneet hypoteesin, ettei ainetta ja energiaa ole olemassa edes toisiaan täydentävinä tai toisilleen vaihtoehtoisina ilmiöinä, vaan kaikki on pohjaltaan pelkkää informaatiota, joka ei siis sijaitse missään.

Ja tämä pitkäpartainen vastasi satumme sankarille lempeällä, sointuvalla äänellä:

”Mutta Jumalaa ei ole olemassa. Hän teki itsemurhan.”

31 kommenttia:

 1. Rehellinen, ajatteleva ja faktoihin perehtynyt ihminen ei kertakaikkiaan voi uskoa kuulentoihin nimenomaan koska tieteellinen maailmankuva tarkoittaa että katsotaan tosiasiat eikä uskota auktoriteetteihin.

  Virallisen narratiivin kyseenalaistavia tosiasioita on niin paljon että jotain päivänselvästi piilotellaan: NASA:n johto palkattiin SS-upseereista jotka olisi pitänyt laittaa vankileirille. Nimenomaan Apollo 11 tiedotustilaisuus on todella epäilyttävä. Telemetriatiedot ja alkuperäinen videomateriaali on mystisesti kadonnut. Lisäksi toki avaruuskilpailun vuoksi myös motiivi oli olemassa.

  Koska Kemppinen ajattelee ja väittää perehtyneesä kuulentoihin, jää jäljelle vain mahdollisuus että hän on epärehellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M viitannee operaatio Glemmariin mutta jättää pois kulttuurisen vaikutuksen jonka vieläkin voi kuulla lauseenparressa it ain't exactly rocket science, is it? - tai it doesn't take a rocket scientist to understand. Natseiksi vaihdettavat vaihtaen niitä olisi ollut tosiaan ällistyttävämpää käyttää.

   Salaliito-oravilla on arvatenkin helpompaa, heitä ei tosin ole yhtä helppo suojella kuin tavallisia liito-oravia.

   Poista
  2. Tosiasia kuulentoja vastaan: "NASA:n johto palkattiin SS-upseereista jotka olisi pitänyt laittaa vankileirille."

   Puuttumatta tosiasian todellisuusvastaavuuteen, on mielenkiintoista, että tosiasia on väite sille, että Kuussa ei ole käyty. Luulisi, että se nimenomaan tukisi väitettä Kuussa käymiselle, kun muistetaan Saksan sodanaikaiset rakettitoimet.

   Ei mulla muuta. Hyvää kesää kaikille.

   Poista
  3. Mielenterveyspalvelut Suomesxa vaativat paljon kehittämistä.

   Poista
  4. Kuulennot vaativat Suomessa paljon kehittämistä.

   Poista
  5. Puuttumatta tosiasian todellisuusvastaavuuteen, on mielenkiintoista, että tosiasia on väite sille, että Kuussa ei ole käyty. Luulisi, että se nimenomaan tukisi väitettä Kuussa käymiselle, kun muistetaan Saksan sodanaikaiset rakettitoimet.

   Et selvästi ymmärrä mikä siinä on faktas js mikä argumenttia joten et varmaan ymmärrä sitä selittämälläkään.

   Kun perehtyy kuulentojen detaljeihin, sieltä pomppaa esiin niin paljon kummallisuuksia ja ristiriitaisuuksia että on täysin mahdotonta säilyä kuu-uskossa jos on vähänkään kykyä kriittiseen ajatteluun.

   NASA:n johtajat sanovat että kuuhun ei ole voitu mennä takaisin koska teknologia on ”kadonnut” ja sen toistaminen olisi liian kallista. Js Buzz Aldrin taas sanoo haastattelussa että heidät vei kuuhun tietokone joka vastaa nykyajan taskulaskinta.

   Milloin aiemmin historiassa tekninen kehitys on mennyt takaperin?

   Tai tämä video. Taustalla olevat äänet on muokkaamatta ja suoraan johtavien astronauttien keskustelusta. Eikä kyse ole mistään lastenohjelmasta. Kuten tuon videon tekijä sanoo, kuulostavat siltä kuin heidän älykkyysosamääränsä on 70 ja he eivät edes yritä...

   https://m.youtube.com/watch?v=-S23S-uwzBE

   Etttekö te näe kuinka teitä ivataan suoraan vasten kasvoja tekemällä kuuhuijsuksesta niin ilmiselvää että pikkulapsikin tajuaa ettei siellä ole käyty, mutta samalla auktoriteettiuskonne on niin vahva että ette kertakaikkiaan uskalla itse perehtyä asiaan.

   Nauraisin, jos en itkisi.

   Poista
  6. Kyllä se vanha teknologia vaan katoaa. Tehtaat menee kiinni ja puretaan ja niin päin pois.

   Poista
 2. En tiedä oliko Mark Twain ensimmäisiä, mutta ainakin hauskimpia ikuisen taivaallisen elämän pohtijoita, noin niin kuin kokijan kannalta. Ulkomuistista, vuosikymmenten takaa jotenkin siihen suuntaan, että kun harpunsoitto voi olla pienissä määrissä siedettävää kuultavaa, mitä se on sitten sitten kun se jatkuisi viikkoja... vuosia... vuosituhansia...

  VastaaPoista
 3. Historia tuntee kyllä orjakapinoita, eivätkä työläiset aina alistu. Kyllä kai Kemppinen sen tietää, vaikka polemisoikin.

  Lauman pitämiseen kurissa riittää se, että pidetään lauman johtajat kurissa. Se on tiedetty siitä lähtien kun on laumoja kasvatettu.

  VastaaPoista
 4. Vuonna 1969 oli olemassa kuulentoon tarvittava teknologia. Silloin ei kuitenkaan ollut teknologiaa, jolla kuulento olisi voitu väärentää studiossa. Youtubessa on kiva video nimenomaan tästä näkökulmasta, miksi televisio- ja filmiteknologia ei vielä riittänyt väärennökseen (”Moon Landings Faked? Filmmaker Says Not!”).

  On tietenkin aika outoa, että lähtökohtana pidetään tietyissä piireissä oletusarvoisesti väärennöstä, joka sitten pitäisi osoittaa epätodeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täysin älytöntä ajatella, että noin isosta salausoperaatiosta ei tulisi vuotoja. Mukana oli tuhansia ja tuhansia ihmisiä, ja että he kaikki olisivat juonessa mukana. Tähän on hyvä verrata, mitä kaikkea ei onnistuttu pitämään salassa, vaikka yritystä oli, alkaen nyt Clintonista ja Lewinskystä.

   Kiinnostavampaa saattaa olla, mikä saa ihmiset uskomaan salaliittoteorioihin. Yleensä annettu ja varmaan oikea selitys on, että ihmisten tapa ymmärtää aika monimutkaista maailmaa on ajatella, että joillakuilla olisi langat käsissään. Ei ole. Kuten jo Oxenstierna sanoi pojalleen: An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

   Poista
  2. Timon selitys on se tyypillinen sellaisen ihmisen perustelu joka ei ole omakohtaisesti tutustunut faktoihin.

   Kukaan täysjärkinen joka niin tekee ei voi olla päätymättä siihen että asiassa on jotain todella pahasti pielessä.

   Esimerkiksi tuhannet osallistuneet ihmiset on hirveän helppo selittää. Koko operaatio oli suunniteltu salaliitoksi alusta alkaen. Tuhannet ihmiset pistettiin suunnittelemaan jotain yhtä mutteria. Heidän osallistumisensa tarkoitus oli että se oli markkinointistrategia. Koska monet tunsivat ihmisiä jotka olivat henkilökohtaisesti olleet mukana projektissa, kuulentoon oli paljon helpompi uskoa.

   Salaliittoja on vaikka kuinka paljon. Eskmerkiksi Muellerin tutkimus oli salaliittoteoria ja salaliitto. Ne eivät paljastu koska ihmisiä on niin hirveän helppo kusettaa koska he eivät itse tutustu faktoihin vaan päinvastoin pelkäävät yli kaiken salaliitoteoreetikon leimaa.

   Poista
  3. On muuten melkoisen naivia ajatella, että koska joku salaisuus (Clinton ja Lewinsky) olisi paljastunut, mitään salaliittoja ei voisi olla olemassa.

   Todelliset salalitot perustuvat sille, että riittävää määrää määräävässä asemassa olevia ihmisiä pystytään kiristämään olemaan hiljaa. Kyse ei ole mistään syrjähypyistä vaan pedofiliasta ja pahemmasta. Poliitikoiksi nimenomaan houkutellaan ihmisiä joilla on tällaisia tendenssejä, jotta heitä on helpompi kiristää. Jos joku meinaa puhua, hänet tapetaan ja homma lavastetaan itsemurhaksi. Clintonien ympäriltä on esimerkiksi kuollut käsittämätön määrä
   Ihmisiä itsemurhiin. Samoin FBI:n agentteja jotka ovat perehtyneet Epsteinin aineistoon jne.

   Joskus kyse on väkivallan uhasta. Esimerkiksi Buzz Aldrin on todennäköisesti saatu hiljaiseksi murhaamalla hänen äitinsä. Äidin nimi oli muuten Moon.

   Poista
 5. Lapsena pikkuveljen kanssa katselimme kauhusta väristen Jörö-Jukan törmäilyjä jotka kyllä mennen tullen hakkasivat Grimmien sadut. Ilmankos minusta tuli tällainen...

  VastaaPoista
 6. Laskeskelin kerran että yhdistyksen kaukoputkella, hyvällä järjestelmäkameralla, vihersuotimella ja 50 mW "Hongkong"viherlaserilla saisi 100-1000:sta kuvasta esille takaisin kuuhun jätetystä peilistä takaisinheijastus pilkahduksen vihertävänä pisteenä just laskeutusmiskohdasta. Mutta riittäisikö se änkyröille? Yhden änkyrän pitäisi olla mukana todistamassa ja TUKESin mies valvomassa (tai tehdä laserhomma salaa, tosin viranomaisilta piilottelunhan pitäisi tehdä krediittiä tuossa änkyräporukassa,heh).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutaku hommaat oikein CCCP -laserin. Jopa uskovat, näetsen.

   Puupäät ovat autuaita sillä he saavat nähdä, vaikka puusilmin.

   Sataman sisääntuloväylällä tiedän käytetyn vihreää laservalomajakkaa ja osoittautui toimivaksi. GPSn myötä se toki kävi tarpeettomaksi.

   Poista
 7. Onnellinen - kaunis!

  I. H.

  VastaaPoista
 8. I. H. (h🧿ätäjätkä)keskiviikkona, 17 heinäkuuta, 2019

  Kyllä minä niin olen estäväisellä tuulella että ne pyramidit. Prr-le, otama ne alas.

  Ei vaiskaan. Työttömyyttä oli, piti saada puuroa. Se oli se parempi ruoka... Ruoska ok, mutta sillä saa sen rytmin, huutakaapa horioppia sikäläisessä ilmanalassa joku tovi niin keksitte itse. Pöly, helle.. ja nuinikkää.

  Ei. Hirmu paljon pitäs olla enempi tietoa. Kyllä ei nyt enää olleskaan voi yhtään luottaa ennää, ei vaan voi. Surku tuli.

  Aiheesta lisää? Paskat.

  Oottaakkeepa, sillä on nyt jotain työn alla. On se sellainen rohveetta ja faarao että. Hyvät kuulijat- teihin vaikutetaan, tai ainakin vaikuttaa aivan kuin teihin vaikutettaisiin.

  Vaikku pois korvista. Vaikka sitten omalla kyynärpäällä, mä voin aivastaa jos mä rupeen kurkkiin korviin niinettä parempi kun hebosella on turbo.

  Kaljjaa konn-, eiku roskoo en kuskoo. On hyvä ja iäti pitää iäneti olla mitä ei uskallakkaan ymmärtää. Ruski vintofka, hutoi vintofka, khi-hi.

  VastaaPoista
 9. Kesällä -69 oltiin tulossa vierailulta moottoriveneellä myöhään yöllä. Oli kuutamo ja matka aika pitkä, Pellingistä Isnäsiin. Miten oli viihdyttykin niin pitkään. Muistan, kun puheltiin, että tuolla ne nyt ovat. Tuntui juhlalliselta, melkein kuin olisi ollut osallisena tapahtumaan, todistajana. Minulla se kuulento liittyy muistoissa aina kesäsaaristoon.

  Tuntuu uskomattomalta, että on ihmisiä, jotka pitävät lentoa huijauksena. Miksikähän? EG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hivelee taiten itsetuntoa, siksi. Uskotaanhan maapallolla vierailleen muiden älykkäiden elämänmuotojenkin eikä todisteena niiden olemassaolemattomuudesta voida tulla käyttämään dialogin puutetta vaan kas, älykkäät elämänmuodot eivät soita meille koska ovat älykkäitä. Todistus että tunnistamattomiksi jäävät lentävät vekottimet ovat vieraan älyn edustajia.

   Poista
 10. Miten käy Hasselblad 500C käyttö avaruudessa rukkaset kädessä? Vai olisiko kuva-aineistosta ainakin osa kuvattu studiossa? Kieltämättä nuo kuumodulit näyttävät variksen pelättimiltä. Onkohan niiden piirustksia julkaistu?
  http://www.unz.com/article/the-moon-landing-a-giant-hoax-for-mankind/

  VastaaPoista
 11. Juri Gagarin: Ei näkynyt Jumalaa.

  Jumala: Gagariniakaan ei ole enää aikoihin näkynyt.

  (cit. mutatis mutandis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juri Gagarinhan ei koskaan käynyt avaruudessa...

   Poista
  2. Nämä on näitä juttuja, että jos Nietszche olisi kissa, niin Nietszche-kissan viikset.

   Poista
  3. Ei Nietzsche ole kissa, eikä kissa Niestzche.

   Kissa on Epikuros.

   Poista
  4. Gagarinin poistuminen laskeutumisaluksesta ei tapahtunut maan pinnalla, hänen oli käsketty hypätä laskuvarjolla loukkaantumisriskin pienentämiseksi. Teknisessä mielessä hänen lentonsa ei näin ollen täytä amerikkaisten mielestä avaruuslennon määritelmää, tämä on nykyinen tapa myös monia muita huippusuorituksia arvosteltaessa, vrt. vaikkapa Tour de France ja Lance Armstrongin dopingkäry. Huvittavaa että Gagarinin avaruuslennon kulttuurista vaikutusta tieto ei juuri muuta, kylmää sotaakaan se ei lämmitä vaikka sen tähteiden tonkimiseen liittyykin.

   Poista
 12. Entä maapannukakku-usko? Selvä korrelaatio joka tapauksessa tämänlaisen kuuhulluuden, trumpilaisuuden, ilmastokovakorvaisuuden, vihapuhemyönteisyyden ja persuuden kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa selittyy toki meemien yhteenkytkeytymisellä ja sosiaalisella verkostolla. Ihan kuin punaviherkuplassa.

   Mutta on se toinenkin puoli jota punaviherkuplassa ei ole ja se on että kun kyseenalaistaa yhden virallisen Suuren Tarinan, on paljon helpompi nähdä muidenkin läpi.

   Poista
  2. Amerikka oli ennen muinoin yksilönvapauden kotimaa. Nykyään siellä on omaksuttava jompikumpi kahdesta omituisesti kootusta paletista, ilman mitään omaa valintaa tai järjen käyttöä. Todella surullista, ja myös syvästi huolestuttavaa. Kaksipuoluejärjestelmä, joka toivottavasti ei ikinä tule meille, vaikka jotkut mankuisivat, on ilmeisesti kahjouden kasvualusta.

   Poista