Sivun näyttöjä yhteensä

8. lokakuuta 2006

Tervehdys menneisyydestä






Lukijalle nämä ovat vain kuvia, digikuva, skannattuja kuvia ja helposti tunnistettava Leica / Summilux.

Niille muutamille, jotka tuntevat ihmiset, terveisiä menneisyydestä.

6 kommenttia:

  1. Ad Toipila:

    http://knownissues.blogspot.com/

    Liittyy cookie -asetuksiin. En saanut toisella koneella kirjauduttua blogiini kun taas toisella sain. Ensi oli tutkittava palomuurit, joista ainakin Symantec osaa heittää omia aikojaan blokkauksen päälle - block Mozilla.

    Sitten syy löytyi evästeistä.

    Google-haku osoitti, että murhetta on monella. Otaksuisin, että tässä betassa on hankaliakin bugeja, mutta varmaan ne oikaistaan nopeasti.

    Itse en voi paljon tehdä, koska siirtyminen betaan oli kertakaikkinen. Paluuta ei ole.

    Olin juuri siirtymässä avarampaan ohjehjhjelmaympäristöön, kun beta tuli. HTML:n kanssa askartelemine ei kuulu tällä hetkellä huippuharrasteisiini, joten yritetään nyt tällä bloggerilla vielä.

    Picasasta muuten tuli kakkonen, jonka pitäisi toimia yhteen bloggerin kanssa mutta ei ainakaan kokeillessani osannut pienentää kuvaa. Sehän on samaa Google imperiumia.

    VastaaPoista
  2. Eilisestä lähtien lukeminen kommunikaattorilla tuli mahdottomaksi, mutta se selittyy varmasti pitkälti eilisen Wiipurin-luettelon massiivisuudella. Huomenna se ei enää vaivaa, aloitussivullahan näkyy vain kahden päivän epistolat. Epäilen, että Toipilan ongelmat voivat liittyä myös tähän.

    VastaaPoista
  3. Ad Dr.Blind:

    Oli se Viipuri anteeksiantamattoman iso kimpale, mutta kun en ole vielkään saanut kuntoon verkkosivustoa säädyllisesti hosting-serverille.

    Juuri nyt epäilen, että tässä uudessa templatessa on jokin helvetin Macromedia Flash, sillä kun äsken avasin blogini Acrobatilla, niin Acrobaattihan kysyi että saako soittaa flashia!

    VastaaPoista
  4. Tuon luettelon kanssa oli hiukan ongelmia täälläkin, IE jumitti ja nyt myös tavallisesti käyttämäni Firefox herjasi scriptin tuuttaavan varattua. Koko sivu latautuu kuitenkin lopulta. Muissa kirjoituksissa kuin tuossa luettelossa ei ole ongelmia. (lueskelen nimittäin rss-feedin linkkien kautta yksittäisiä juttuja, enkä tuota pääsivua käytännössä avaa lainkaan)

    Se flash-elementti tällä sivulla on muuten tuo kello.

    VastaaPoista
  5. Tuntuvat ongelmat Kemppisen blogin lukemisessa edelleenkin jatkuvan.

    Uusmaalainen

    VastaaPoista
  6. Ad omnia:

    on vaikeuksia on. Teen parhaani.

    VastaaPoista